Panasonic kameraer hos Popp Photo

Perfekte billeder med 20,3 megapixels

LUMIX GH5 er spækket med ydeevne og en 20,3 megapixel Digital Live MOS-sensor, som giver dig billeder af ultrahøj kvalitet - de bedste nogensinde med et LUMIX G-kamera. Vi har fjernet lavpssfilteret fra sensoren, så du kan være sikker på at fotografere med rekordhøj skarphed, stort dynamikomfang og uden  artefakter. LUMIX GH5 er et smukt kamera skabt af dig og fremstillet med Panasonics teknologi.

Venus Engine 10 - ny billedprocessor

Kombinationen af en avanceret Digital Live MOS-sensor og den smukke nye Venus Engine 10 gengiver fantastiske farvedetaljer og en naturlig teksturgengivelse. Multipixel Luminance Generation og  Intelligent Detail Processing giver intens lysstyrke og kontrast. Den  tredimensionelle farvestyring med rige farver fra mørke til lyse nuancer og Multi Process NR med stor præcision får dine billeder til at stråle. Videobrugere vil blive imponerede over den forbedrede ydeevne i det  perceptuelle dynamikområde ved høje ISO-følsomhedsværdier.

Undgå sløring ved alle indstillinger

Det er svært at holde et kamera i hånden i de bedste øjeblikke. Takket være den 5-aksede Dual I.S. (Image Stabiliser) 2* kommer den intelligente kompensation  dig til undsætning. Dette svarer til en femdobling af  eksponeringsvarigheden, hvilket betyder, at du kan bruge en 5 gange  lavere lukkerhastighed, så tele-enden bliver hurtigere. LUMIX GH5  eliminierer rystelser i både hus og objektiv fra vidvinkel til tele**.  Det fungerar også både i foto- og videooptagelse, inklusive 4K-video. Den forbløffende styrke i den 5-aksede Body I.S. korrigerer for alle objektiver, som ikke er udstyret med O.I.S. optisk billedstabilisering.

*5-axet Dual I.S. 2 fungerer, når du bruger et kompatibelt objektiv. Objektivets firmware skal også opdateres.

**Baseret på CIPA-standard [Yaw/Pitch direction: fokusafstand f=50-140 mm (modsv. 35 mm kamera f=100-280 mm) med H-FS14140 objektiv.]

4K 60p/50p Smooth Quality-video

LUMIX GH5 løfter professionelle optagelser op på et nyt niveau med ekstremt præcise,  silkeglatte 4K 60p/50p (QFHD 4K: 3840 x 2160 / MOV eller MP4)  videooptagelser. Højere billedhastighed er ensbetydende med fremragende  bevægelseskompensation, og du kan sætte hastigheden ned inde i din  videoredigeringstidslinje uden at miste detaljer. Du kan også opnå  perfekt panoreringskontrol og undertrykkelse af rullende udløsereffekt,  som forekommer ved lavere billedhastigheder.

Billeder med høj opløsning og  perfekt brændvidde kan også opnås, fordi LUMIX GH5 kan optage pixel for  pixel og uden sensorbeskæring. Der er heller ingen begrænsning på  optagelsesvarigheden, så du kan optage mere end 30 minutter ved alle  optageindstillinger.

Integreret 4:2:2 10-bit-optagelse

LUMIX GH5 giver mulighed for banebrydende intern 4:2:2 10-bit 4K-videooptagelse. For eksempel vil 10-bit gengive alle de fine detaljer i graduerede himle og solnedgange uden de striber, der så ofte forekommer med 8-bit. Muligheden for at skabe film med kameraet sætter en ny standard for guerillafilmproduktion, og du kan også optage 4:2:2 10-bit til SD-kort, samtidig med at du sender livesignalet gennem en HDMI port i fuld  størrelse, som er tilsluttet en ekstern skærm eller optager. 4:2:2 10-bit optagelse muliggør farve- og nuanceægthed med over en milliard farver og fire gange så stor tonalitet som 8-bit, så det matcher den professionelle intention.

En optagelsestilstand med en utrolig overførselshastighed på 400 Mbps (ALL-Intra) vil blive tilgængelig via en firmwareopdatering.

Ultrahurtig bevægelses-og focuseringsteknik.

Panasonics innovative DFD-teknologi (Depth From Defocus) udvikler sig konstant og er lige blevet endnu  bedre. DFD gør LUMIX GH5 i stand til at beregne brændviddebevægelser ved at sammenligne to billeders dybdeskarphed ved utroligt høj hastighed.  Ved at kombinere AF-drevet med en maksimal læsehastighed på 480 fps kan LUMIX GH5 opnå lynhurtig autofokus på op til 0,05 sekunder* og 9  fps serieoptagelse med AFC (* 12 fps serieoptagelse med AFS). En  bevægelsesdetektor, der er taget i brug for nylig, registrerer motiver i hurtig bevægelse og muliggør jævn 4K FOTO/VIDEO- og 6K FOTO-optagelse.

**I AFS, ved vidvinkel-enden med H-ES12060 (CIPA).

Bestil Panasonic GH5
Bestil Panasonic GH5
Bestil Panasonic GH5
Bestil Panasonic GH5
Popp-bundlogo-960
Popp-toplogo-960