Panasonic kameraer hos Popp Photo..

Panasonic Lumix FZ-300

shopmodvenstre
fz-300_ovenfra
shopmodhøjre
FZ-300

Foto og video på lang afstand med den nyeste 4K--teknologi med et fleksibelt og brugervenligt kamera, som også er robust og  solidt. Perfekt til detaljerede naturbilleder, skarpe billeder i hurtig  bevægelse og de der øjeblikke, som du bare ikke vil gå flip af. Lumix  FZ300 er superzoomen til levende billeder.

Med F2.8 blænde over hele sit utrolige 25-600 mm zoomområde kan du lynhurtigt fange billeder i præcis det rette  øjeblik, selv under udfordrende forhold, da kameraet er stænk- og støvtæt, med et robust design. DMC FZ300 vil forandre måden, du fanger de mest magiske øjeblikke med nye 4K-egenskaber til både foto og video, uanset om det drejer sig om naturbilleder på lang afstand eller fx live sport.

Objektivet fra Leica i FZ300 bringer dig helt tæt på dine motiver med et zoomomfang på 25-600mm. Panasonics nyeste billedstabiliseringsteknologi i kombination med  det brede zoomomfang giver klare og fine billeder i næsten alle  situationer, som fx fugle i trækronerne børnene, der leger i vandkanten. Kameraets autofokus er lynhurtig, og den nye DFD-teknik (depth from defocus) korter fokustiden ned, så du aldrig går glip af lige netop det rigtige øjeblik.

Fantastiske billeder og kreativitet med 4K

DMC FZ300 er udstyret med den nyeste 4K-teknologi og giver dig nu muligheden for at optage video i 4K, en opløsning som  er fire gange større og klarere end Fuld HD. Resultatet er utrolig  levende video, som nærmest løfter sig ud af skærmen. De fremskridt, der  er gjort inden for 4K, giver også mulighed for at fotografere i samme  format, noget som virkelig vil forandre din fotografering.  Billedfunktionerne 4K Pre-Burst, 4K Burst og 4K Burst Start&Stop gør, at du kan udvælge stillbilleder på 8 megapixels fra 4K-videomaterialet med fuld kontrol og præcision. Dette betyder, at du kan vælge det  perfekte billede fra de mest flygtige øjeblikke, fx en fugl, der letter, eller en fisk, der hopper op over vandoverfladen.

Kameraet har også exceptionelle egenskaber i dårligt lys med en højfølsom MOS-sensor og den nye Venus Engine, som muliggør fotografering i et ISO-spænd mellem 100-6400.

Designet til eventyr med fuld fleksibilitet og kontrol

FZ300 er perfekt at tage med på alle dine evnetyr, da den ud over at være stænk-og støvtæt har en stor og højopløst OLED-søger med touch-styring og Dual Dial-kontroller, som giver fuld fleksibilitet i alle situationer. Kameraet har en række  forskellige tilslutninger og billedfunktioner, som giver fuld kontrol og ekstra kreativitet med både video og foto. Der er integreret WiFi-tilslutningsmulighed for hurtig og enkel deling, samt mulighed for at bruge en mobil enhed  som fjernstyring, hvor du kan indstille fokus, blænde, lukkertid, ISO,  samt udløse lukkeren.

Tekniske specifikationer

-12,1 Megapixel MOS sensor

-LEICA 25-600mm f/2.8

-4K Foto/ 4K Video

-Mikrofonindgang

-5-akset billedstabilisator

-Lynhurtig AF; 0,09 sek.

-OLED-søger med 1.440.000 billedpunkter

-3" OLED-skærm med 1.040.000 billedpunkter

-ISO 100-6400

-Vejr- og støvbeskyttet

-12 bps/AFC 6 bps burst-foto

-Wi-Fi - evt. med QR-kode-tilslutning

Popp-bundlogo-960
Popp-toplogo-960